Let the show begin..

Language: Slovak flag Slovak
Published: 19 July 2005
Length: 2 minutes (258 words)

Move to index or to newer post.

Po niekoľkoročnej existencii tejto domény a mnohých (ale vážne mnohých) pokusoch o vytvorenie vlastnej stránky som sa konečne donútil a vznikol tento blog.. Samozrejme moja osobná stránka (ako všetky osobné stránky) mala byť skvelá, dokonalá, totálne dizajnovo revolučná a neviem aká ešte najsamsuperlepšia.. Mala ;)

Trvalo mi pár rokov než som si uvedomil, že ten plánovaný dizajnérsky skvost asi splodiť nedokážem a ak nechcem skončiť bez stránky, tak budem musieť nasadiť nejaký CMS systém.. Skúsil som štyri.. Konkrétne phpnuke, drupal, mamboserver a nucleus.. Spomedzi nich práve nucleus je systémom, ktorý mi vďaka svojej jednoduchosti najviac imponuje. Neobsahuje toľko fintičiek ako ostatné, a preto dokonale spĺňa moju víziu jednoduchého a prehľadného blogu, s ktorým sa pracuje rýchlo a efektívne..

Som však realista a očakávam tu mizivú návštevnosť.. Určite sa z toho nestane nijaký obzvlášť populárny web a už tobôž nie kultová záležitosť. Ak ma niekto bude hľadať, tak ma nájde a čo-to sa o mne aj dozvie – sekcia “O mne”. Tiež sa mi začali kopiť návody a informácie o linuxe a potrebujem miesto na ich zverejnenie – sekcia “Linux howtos”. Kto ma pozná, potvrdí, že mám výbušnú povahu. Veľmi ma dokáže nahnevať, ak vidím, že sa okolo mňa dejú neprávosti a ja som bezmocný na nich čokoľvek zmeniť. Preto o nich aspoň napíšem – sekcia “Ja kričím..”. Síce aj tak nič nezmením, ale očakávam, že po vykričaní sa do sveta sa dostaví pocit úľavy ;) No a všetko ostatné, čo nebude zapadať do žiadnej zo spomenutých sekcií pôjde do sekcie “Tak všeobecne”.

So.. Let the show begin ;)

Move to index or to newer post.

License: Unless stated otherwise, all published content is licensed under the CC BY 4.0.
Disclaimer: The views expressed on this website are mine alone and not those of my employer.
Contact: Feel free to drop me an e-mail to jimrich@jimrich.sk if you have any questions or comments.
Technology: This website lives in its own git repository and breaths thanks to Hugo static site generator.
Legalities: This website does not use any cookies ¯\_(ツ)_/¯